Allergie informatie: Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo lamsvlees
- 5 tenen knoflook
- 5 sjalotten
- 5 rode lomboks
- 5 schijven djahe
- 5 centimeter kunyit
- 7 kemirienoten
- 4 theelepels ketumbar
- 2 theelepels djinten
- 150 gram geraspte kokos
- 2 theelepels asem
- 2 eetlepels water
- 1 serehstengel
- 5 djeruk purut
- 5 kardemom
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 1 liter dunne santen
- 0,25 theelepel zout
- 0,5 liter dikke santen
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Agar Pisang ( bananengelei)
Met agar-agar, kokosmelk en banaan uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gulai bagar (gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
- Allergieen informatie