Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Begin met het gehakt langzaam in een ruime pan te rullen, kan met een vork maar ook met een pollepel.
    Als je het gehakt goed gegaard hebt, hoeft niet bruin te zijn.
    Snij de in kleine stukjes en doe die bij het gehakt.
    Op een gegeven moment is het vocht van het gehakt verdwenen en begint het bruinen, zorg ervoor dat de niet te donker worden.
    Doe en door het mengsel al naar eigen smaak.
    Doe nu 1 of 2 erdoor en zorg ervoor dat de knoflook goed vermengd is met het gehakt.
    Snij de in kleine stukjes en doe deze door het mengsel.
    Snij de in kleine stukjes deze kan er nu ook doorheen.
    Maak de blikjes en tomaatpuree open doe deze door het mengsel en goed vermengen.
    Als je er extra een runderbouillon blokje er door heen wilt doen (is wel erg lekker) zorg ervoor dat deze voor je die erdoor roert goed verkruimeld is.
    Als laatste wat Italiaanse erdoor mengen (zelf doe ik 2 à 3 theelepels) ruik eerst eens of je de kunt ruiken is dit niet het geval dan een theelepel op de hand doen en met de andere hand tussen wijsvinger en duim de verder klein maken.
  2. Je kunt het verschil goed ruiken.

    Door een grote pan te gebruiken, zelf gebruik ik een braadpan, laat je alles voor ruim 1,5 uur op het laagste pitje pruttelen, maar het kan ook dat je het gas hoger zet en binnen een half uur de saus klaar hebt.
    Persoonlijk is het lekkerder dat de saus met de goed in het vlees trekt.

    Dan is het tijd om de pasta te koken; volg gewoon wat op de verpakking staat wat de kooktijden betreft.
25
25
25

Variaties op Spaghettisaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Spaghettisaus
VariatieAantalGang
Spaghettisaus5Sauzen en marinades
Spaghettisaus van de mama1Pastagerechten
Spaghettisaus à Lan1Sauzen en marinades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
6642 kcal
332%26568 kcal
Vetten
13 g.
18%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
409 g.
157%1636 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaghettisaus