Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Agar Pisang ( bananengelei) recept
Agar Pisang ( bananengelei) recept

Agar Pisang ( bananengelei)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de banaan in dunne schijfjes.
Snijd eerst de agar in stukjes en week deze voor 15 minuten in het water.
Kook de agar daarna in de 100 milliliter water.
In een andere pan verwarm de kokosmelk samen met het pandamblad en de suiker en laat het 10 minuten zachtjes trekken.
De kokosmelk mag net niet koken.
Verwijder het pandamblad en giet de agar-agar door een zeef bij de kokosmelk.
Meng dan de banaan erdoor en laat het geheel afkoelen en opstijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit agar pisang ( bananengelei) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven