Ingrediëntinformatie
Weet wat je eet! MijnReceptenboek.nl heeft meer dan 600 producten beschreven, dit komt neer op meer dan 4000 gebruiksvormen waar wij van alles voor je over hebben uitgezocht! Wanneer koop je aardbeien? Waar moet ik op letten bij de aankoop van groente? Van welke overgevoeligheden kan je last van hebben bij gebruik van bepaalde voedingsmiddelen? Wij hebben de antwoorden in onze uitgebreide ingredientinformatie en productinformatie.-
Alcoholische dranken
-
Azijnsoorten
-
Bakproducten
-
Bindmiddelen
-
Bladgroenten
-
Bloemen
-
Bolgewas
-
Bouillons
-
Brood
-
Broodbeleg
-
Broodsoort
-
Citrusfruit
-
Deegwaren
-
Desserts
-
Dranken
-
Dressings
-
Eieren
-
Exotisch fruit
-
Fruit
-
Gevogelte
-
Granen
-
Groenten
-
Hapjes
-
Hardfruit
-
Kaas
-
Kiemgroenten
-
Kippenvlees
-
Knolgewassen
-
Koolsoorten
-
Kruiden
-
Lookfamilie
-
Meelsoort
-
Mineralen
-
Nachtschade
-
Noten
-
Olien en vetten
-
Paddestoelen
-
Pasta
-
Peulvruchten
-
Rijst
-
Rijstsoort
-
Rijstwaren
-
Rundvlees
-
Sauzen
-
Schaaldieren
-
Siropen
-
Sla
-
Smaakmakers
-
Snack
-
Snacks
-
Snoep
-
Snoepgoed
-
Specerijen
-
Steenvruchten
-
Varkensvlees
-
Vis en schaaldieren
-
Visproduct
-
Vleessoorten
-
Vleeswaren
-
Vloeistoffen
-
Vruchten
-
Weekdieren
-
Wild
-
Worst
-
Worsten
-
Zachtfruit
-
Zaden
-
Zeegroenten
-
Zoetmiddelen
-
Zoetwatervissen
-
Zoutwatervissen
-
Zuivel
-
Zuivelproducten
-
Zuren
- Champignons
Agaricus bisporus In Paddestoelen
Champignons kun je gebruiken als een groente. Je kunt ze gebruiken in een salade of er een champignonsoep van maken, champignonragout of champignonomelet van ma… - Kastanjechampignons
Agaricus bisporus In Paddestoelen
Maak de kastanjechampignons pas schoon vlak voor de bereiding. Gebruikt u liever geen water, omdat de champignons zich zullen volzuigen met het water waardoor d… - Zout
In Mineralen
Zout wordt gebruikt als smaakmaker voor voedsel. Het wordt veel gebruikt bij het koken. Zout geeft een zoute smaak aan voedsel om de flauwe smaak van bijvoorbee… - Macaroni
In Pasta
Macaroni moet gekookt worden voordat u de pasta kunt eten. Zet een pan met ruim water op, eventueel met een snufje zout. U kunt ook een lepel olie toevoegen, zo… - Strohrum
In Alcoholische dranken
De oorspronkelijke strohrum met een percentage van 80% is onverdund niet of nauwelijks te drinken. Deze rum wordt daarom veel gebruikt om te mixen met frisdrank… - Haricots verts
Phaseolus Vulgaris (verzamelnaam sperziebonen) In Groenten
Omdat de haricot vert, net als alle andere rauwe bonensoorten, een gifstof (lectine) bevat, kun je deze groente niet rauw eten. Door verhitting wordt de gifstof… - Druivenpitolie
Vitis vinifera In Olien en vetten
Druivenpitolie kun je zowel warm als koud gebruiken. Het heeft een neutrale smaak, die beschreven kan worden als ‘nootachtig’. Koud kun je hem gebruiken als… - Walnoten
Juglans regia In Noten
Walnoten kun je puur natuur als tussendoortje uit de notendop eten. Voor het openmaken van de schil gebruikt men een notenkraker. Walnoten doen het goed als toe… - Masala
In Specerijen
Masala wordt vooral gebruikt in de Indiase keuken. U kunt vrij eenvoudig zelf uw garam masala bereiden met behulp van een vijzel, staafmixer met hakmolen of kof… - Moutstroop
maltose In Smaakmakers
Moutstroop heeft een lichte kleur en een duidelijke moutsmaak. Moutstroop wordt gebruikt als zoetmiddel. Soms wordt het gebruikt in brood om het een bruine kleu…