Allergie informatie: Boerenkool á la Branco
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 zak kruimelige aardappelen (aardappelen voor stamppot)
- 1 zak verse boerenkool (150 gram)
- speklappen zonder zwoerd
- 1 knoflook, teen of poeder
- Italiaanse kruiden
- 1 liter volle Melk
- halvarine, voorkeur voor Blue Band goede start
- zout
- witte peper
- nootmuskaat, poeder
- 2 eieren
- bakboter, voorkeur voor Croma
- Materiaal:
- 1 Elektronische mixer (geen stamper)
- 1 grote pan
- 1 sla droger
- 1 lepel
- 1 magnetron
- 1 beker
- 1 zeef
Meer Recepten
- Boerenkool Elliniko
Met aardappelen, boerenkool en rijst uit Griekenland
4 porties - 45 minuten
Stamppotten - eatmore - Boerenkool met runderrookworst
Met boerenkool, runderrookworst en bosui uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Stamppotten - lucyvader - Stamppot boerenkool
Met boerenkool, aardappelen en grove rookworst uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Stamppotten - alberta51 - Boerenkool snack
Met boerenkool, olijfolie en zeezout uit Verenigde Staten
2 porties - 10 minuten
Hapjes - EveSays - Boerenkool uit de wok
Met boerenkool, sjalotjes en puree uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Stamppotten - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Boerenkool á la branco
- Allergieen informatie