Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenkool met runderrookworst recept
Boerenkool met runderrookworst recept

Boerenkool met runderrookworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de boerenkool in 10 minuten gaar. Bereid de puree volgens de aanwijzing op de verpakking. Verwarm de runderrookworst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de augurken in plakjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Schep de boerenkool met augurk en de helft van de bosuitjes door de aardappelpuree. Breng het op smaak met zout. Verdeel de stamppot over 2 borden. Snijd de rookworst in plakjes en verdeel ze over de boerenkool. Bestrooi het gerecht met bosuitjesringetjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit boerenkool met runderrookworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven