Allergie informatie: Pesto-kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram groene pesto
- 4 kipfilets
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 sjalotjes, fijngehakt
- 1 teen knoflook, geperst
- 125 milliliter witte wijn
- 2 deciliter kippenbouillon
- 1,5 pak gnocchi
- 75 gram ongezouten boter
- 10 zongedroogde tomaatjes
- 50 gram verse basilicum
- smaakmaker Italiaanse kaasrasp
- smaakmaker pijnboompitjes
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pesto-kip
- Allergieen informatie