Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pesto-kip recept
Pesto-kip recept

Pesto-kip


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verhit de olie op hoog vuur in een braadpan en braad de kipfilet bruin. Haal de kip uit de pan en laat deze licht afkoelen. Maak 4 inkepingen, tot driekwart door de kip. Vul elke inkeping met pesto. Fruit uitjes en knoflook. Blus het geheel af met de bouillon en de wijn. Doe de kip terug in de pan (pestokant boven) en laat met het deksel schuin op de pan 10 minuten sudderen. Bereid de gnocchi zoals beschreven op het pak, verhit 75 gram boter op middelmatig vuur tot deze gesmolten is en schep er de zongedroogde tomaten met basilicum doorheen. Schep na 30 seconden de gare gnocchi erdoor. Schep de gnocchi op een bord en leg de kip erop. Bestrooi de kip met extra pijnboompitten en Italiaanse kaasrasp.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pesto-kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pesto-kip heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Dit recept is echt niet goed. De kip smaakt nergens na, ook al had ik hem van wat zout en peper voorzien, wat overigens niet in het recept staat! Het mengsel van witte wijn en kippenbouillon voegde ni... Lees reactie
    Elmerschouten gaf dit recept op 23 maart 2011 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven