Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis roerbak recept
Vis roerbak recept

Vis roerbak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de courgettes, snijd ze in plakjes van 1/2 cm en halveer ze. Verhit de helft van de olie in een wok en bak de vis al omscheppend bruin en gaar. Schep de vis uit de wok. Verhit de rest van de olie in de wok en bak de courgette met de broccoli al omscheppend 6 minuten. Voeg 3 deciliter water en het zakje roerbakmix toe en breng alles aan de kook. Kook de roerbak 6 minuten. Schep de vis erdoor en warm hem kort mee. Lekker met witte rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vis roerbak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven