Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippig fruit recept
Kippig fruit recept

Kippig fruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Plaats de kip op een ovenplaat, bestrooi hem met ruim zout en peper en besprenkel hem met 3 eetlepels olijfolie en zet hem 30 minuten in de oven. Schil de mango en snijd die net als de carambola`s in grove stukken. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een ruime pan of wok en bak het gesneden fruit op hoog vuur 4 minuten aan. Snijd het limoenblad of schil in reepjes en voeg het samen met de gesneden rode peper, gesneden gember, rietsuiker en vissaus toe. Blus af met het ananassap en doe de kip bij de overige ingrediŽnten in de pan. Plaats de deksel op de pan en laat het geheel op laag vuur 30 minuten tot 1 uur rustig stoven. Lekker met geurige pandanrijst.

Allergenen Informatie

Voor dit kippig fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven