Allergie informatie: Tahoe telor boemboe rujak (lichtgekruid)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blok tahoe
- 1 sereh stengel
- 2 jeruk purutblaadjes
- 250 milliliter santen
- 3 eetlepels olie
- 6 eieren
- water
- boemboe’s
- 5 rode lomboks
- 6 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 3 kemirie noten
- 1 theelepel trasi bakar
- 2 centimeter laos
- 1 theelepel palmsuiker
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)
Met lamsvlees, knoflook en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Tahoe telor boemboe rujak (lichtgekruid)
- Allergieen informatie