Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus) recept
Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus) recept

Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de tomaten schoon en snijd deze in stukjes.
Maak de lomboks schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
Schil de djahe en rasp deze fijn.
Snijd het vlees in blokjes.
Rooster de boemboe’s in een droge wok en stamp de kruiden fijn.
Bak ze vervolgens in wat olie tot de geuren vrijkomen.
Voeg de knoflook en de ui toe en bak die even mee.
Doe het vlees in de wok en bak tot de kleur is veranderd.
Voeg daarna de tomaten toe en roerbak deze even mee.
Schenk de santen er bij en stoof het vlees gaar.
Laat het vocht inkoken tot een saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gulai domba (gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven