Allergie informatie: Sambal Babi-Peteh
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 stuks speklapjes, zachtjes gaar gebakken en niet uitgebakken
- 15 stuks gehalveerde petehbonen
- 2 stuks fijngesneden uien
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 eetlepel sambal trassi
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel sereh
- 2 daon salam
- 1 eetlepel nam pla (thaise vissaus)
- 1 theelepel Javaanse suiker
- 1 eetlepel asemwater
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sambal babi-peteh
- Allergieen informatie