Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Babi-Peteh recept
Sambal Babi-Peteh recept

Sambal Babi-Peteh


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de speklapjes uitlekken en snijd ze in reepjes van 2 cm. Maak een boemboe van ui, knoflook en sambal en fruit deze droog in 1 eetlepel olie. Roer de djahe, sereh, salamblad, en nootmuskaat erbij en roer goed door. Voeg desnoods wat water toe om het niet te droog te laten worden. Doe de petehbonen, nam pla en de spekreepjes erbij en bak dit even op. Voeg suiker en asemwater toe en roer goed door. Serveer als bijgerecht bij de rijsttafel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal babi-peteh recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven