Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen) recept
Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen) recept

Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de van de zaadlijsten ontdaan lomboks in dunne ringen.
Snijd de sjalotten, de knoflook, de petehbonen fijn en dan de kippenmaagjes grof.
Sprenkel wat limoensap over de kippenmaagjes.
Verhit wat olie in een wok en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de djahé en de salamblaadjes.
Voeg vervolgens de kippenmagen en de garnalen er aan toe en bak dit totdat de garnalen van kleur veranderen.
Voeg dan de petehbonen, de lomboks, de gula jawa en de kokosmelk toe.
Sudder het verder gaar.
Garneer met gesnipperde bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam peteh (kippenmaagjes met petehbonen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven