Allergie informatie: Pencok ajam (gegrilleerde kip in santen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 schoongemaakte kip van 1,5 kilo
- 3,5 deciliter santen
- 2 eetlepels tamarindesap
- 6 kleingesneden basilicumblaadjes
- 8 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 3 rode Spaanse pepers
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1 eetlepel zout
- 5 kemiries
- 0,5 theelepel witte peperkorrels
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Pencok ajam (gegrilleerde kip in santen)
- Allergieen informatie