Allergie informatie: Rendang Padang (zoet rundvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram mager runderlappen
- 20 verse rawits
- 3 sjalotjes
- 1 theelepel djahe
- 2 theelepel kunyit
- 1 theelepel laos
- 2 theelepels ketumbar
- 1 theelepel djintan
- 5 kruidnagels
- 1 theelepel sereh
- 0,5 en 0,25 kokosnoot
- 5 eetlepels olie
- 4 eetlepels bruine suiker
- 1 kaneelstokje
- zout
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rendang padang (zoet rundvlees)
- Allergieen informatie