Allergie informatie: Cumi-Cumi Rendang (gebakken inktvis)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1500 gram inktvisjes
- 10 groene lombok
- 6 teentjes knoflook
- 1 eetlepel taoco
- 50 milliliter vissaus
- (zout)
- 5 centimeter djahé
- arachideolie
- een beetje rijstmeel
Meer Recepten
Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forskeIn de oven gebakken aardappelen
Met aardappelen, sjalotten en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - bloemenGebakken witlof met spekreepjes
Met witlof, spekblokjes en appelsap uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - robanconaKip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joopGebakken Knoflookrijst
Met rijst, ui en knoflook uit China
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Cumi-cumi rendang (gebakken inktvis)
- Allergieen informatie