Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
In de oven gebakken aardappelen recept
In de oven gebakken aardappelen recept

In de oven gebakken aardappelen


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Doe aardappelen en sjalotjes in niet te hoge ovenschaal,voeg de olijfolie toe en roer goed door de aardappelen,zodat de hele schaal iets van de vettigheid meekrijgt. Zet de schaal in het midden van de oven. Na 20 minuten een keer goed doorroeren,in totaal ongeveer drie kwartier bakken. Na het bakken zout erover strooien.

Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit in de oven gebakken aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven