Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken witlof met spekreepjes recept
Gebakken witlof met spekreepjes recept

Gebakken witlof met spekreepjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Witlof wassen en in de lengte halveren. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten. Spekreepjes 3 minuten uitbakken. Uit pan nemen en op bord scheppen. In zelfde pan rest van de olie verhitten. Witlof stronkjes met snijkant naar beneden 3 minuten bakken. Tijm erover doen. Witlof keren en nog eens 2 minuten bakken. Appelsap erbij doen en 10 minuten laten stoven. Af en toe keren. Spekreepjes erover verdelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken witlof met spekreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven