Allergie informatie: Gestoofde Chinese Gehaktballen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 stuks Chinese kool. in reepjes van 10cm
- 500 gram varkensgehakt
- 1 blikje 140 gram waterkastanjes
- 1 stuks eiwit
- 4 eetlepels koud water
- 2 eetlepels ketjap asin
- 1 eetlepel ketjap manis
- 2 eetlepels droge sherry
- 1 eetlepel suiker
- 0,25 theelepel vijfkruidenpoeder
- 0,5 theelepel versgemalen zwarte peper
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel vissaus (nam plah)
- 0,5 liter kippenbouillon
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Kim Chi (tafelzuur)
Met chinese kool, lente-ui en tjabe rawit pepers uit Zuid-korea
10 porties - 23 uur
Bijgerechten - 34533 - Biefstukreepjes met mie
Met biefstuk, chinese mie en broccoli uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Pastagerechten - lucyvader - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Gestoofde chinese gehaktballen
- Allergieen informatie