Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Alle specerijen samen met die peper fijnchoppen, daarna samen mengen en goed mixen met die geraspte kokos, tenslotte 10 minuten op laag vuur door af en toe omdraaien droogbakken in hete pan.
Groenten naar keuze: spitskool, taugé, kouseband, chinese kool, klaroen, paksoi, amsoi etc.
Groenten stomen. Schep daarna een eetlepel of twee kokossambal voor 1 bordje/portie gestoomde groenten, meng het samen en dan opdienen, met een gekookt ei en warm rijst ook lekker!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven