Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde Chinese Gehaktballen recept
Gestoofde Chinese Gehaktballen recept

Gestoofde Chinese Gehaktballen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe varkensvlees, eiwit en het koude water in de keukenmachine en pulseer 1 minuut. Voeg waterkastanjes, ketjap, sherry, suiker, vijfkruidenpoeder, peper en vissaus toe en pulseer nog 30 seconden totdat et een grof mengsel is. Draai van het mengsel 6 gehaktballen, bestuif ze met maizena en bak ze in de wadjang in 4 eetlepels olie aan alle kanten bruin. Haal ze eruit en zet ze even apart. Maak de wadjang weer heet met 2 eetlepels olie , roerbak de teentjes knoflook 10 seconden, voeg de chinese kool toe en roerbak 2 minuten. Doe de bouillon erbij en laat 2 minuten zachtjes koken. Doe het mengsel over in een ovenschaal, leg de gehaktballen erop en laat het afgedekt in de oven bij een temperatuur van 95 graden Celcius nog 1. 5 ur stoven. Serveer met witte rijst en nog een groentenbijgerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofde chinese gehaktballen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven