Allergie informatie: Sambal goreng katjang idjo (pittige kouseband)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kouseband/sperziebonen/snijbonen
- 3 Surinaamse pepers
- 0,5 eetlepel rietsuiker
- 0,5 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 bouillonblokjes
- 1 theelepel adji-no-moto
- 10 gram trassi
- mespuntje zout
- 1 eetlepel zonnebloemolie
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk