Allergie informatie: Pruimen-broodschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram verse pruimen, gehalveerd en ontpit
- 3 eieren
- 150 milliliter halfvolle slagroom
- 250 milliliter halfvolle melk
- 75 gram suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 klein witbrood, à 200 gram (liefst oud) en dik gesneden
- 75 gram amandelschaafsel
- 75 gram boter of margarine
- 2 eetlepels kaneelsuiker
Meer Recepten
- Lamssoep met aubergine en paprika
Met lamsbout, witte bonen en pruimen uit Nederland
4 porties - 1 uur
Soepen - jaccor - Rode kool met pruimen en rookspek
Met rode kool, pruimen en gerookt spek uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie - Pruimenjam (light)
Met pruimen en geleisuiker uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Jam en marmelade - anney - Pruimenjam
Met pruimen, geleersuiker en kaneel uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Jam en marmelade - Micha1
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Pruimen-broodschotel
- Allergieen informatie