Allergie informatie: Javaans gestoofd rundvlees (Smoor djawa)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram sukadelap, in blokjes
- 1 verse rode lombok, van de zaadjes ontdaan
- 1 ui
- 1 teentje knoflook, gehalveerd
- 1 stuk pijpkaneel
- 5 eetlepels japanse ongesuikerde sojasaus
- 1 eetlepel azijn
- 5 eetlepels citroensap
- 1 theelepel nootmuskaat
- 2 kruidnagels
- 2 blaadjes salam
- 1 eetlepel olie
- zout
- peper
- benodigde materialen:
- keukenmachine of staafmixer
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Javaans gestoofd rundvlees (smoor djawa)
- Allergieen informatie