Allergie informatie: Japans-Chinese saté
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilets in lange repen
- 0,5 theelepel szechuanpeper
- 0,5 theelepel fijngehakte rode peper
- 0,5 theelepel Chinese 5-kruidenpoeder
- 0,5 theelepel suiker
- 0,5 theelepel djahe
- 0,5 theelepel fijngewreven nori
- 2 eetlepel lichte sojasaus
- 1 eetlepel droge sherry
- 0,5 eetlepel citroensap
- 0,5 eetlepel fijne suiker
- versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Kim Chi (tafelzuur)
Met chinese kool, lente-ui en tjabe rawit pepers uit Zuid-korea
10 porties - 23 uur
Bijgerechten - 34533 - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Biefstukreepjes met mie
Met biefstuk, chinese mie en broccoli uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Pastagerechten - lucyvader - Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Japans-chinese saté
- Allergieen informatie