Allergie informatie: Saté Sapi
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram mager rundvlees, in blokjes
- 1 stuks fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 deciliter santen
- 1 theelepel asempasta
- 1 eetlepel kemiriepasta
- 0,5 theelepel laos
- 0,5 theelepel sereh
- 0,5 theelepel koenjit
- 0,5 theelepel djahe
- 1 eetlepel ketoembar
- 0,5 eetlepel djinten
- 2 theelepels trassi
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Fruit sate
Met malibu, peach tree en fruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Hapjes - kamta2000 - Saté lilit (Balinese vissaté)
Met visfilet, garnalen en rawits uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Daging Abon sapi (gestoofd mild gekruid rundvlees)
Met rundvlees, knoflook en bruine rietsuiker uit Indonesie
4 porties - 4 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Saté sapi
- Allergieen informatie