Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Daging Abon sapi (gestoofd mild gekruid rundvlees) recept
Daging Abon sapi (gestoofd mild gekruid rundvlees) recept

Daging Abon sapi (gestoofd mild gekruid rundvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg het vlees in een pan met een laag water en breng alles aan de kook.
Doe het vuur wat zachter, leg de deksel op de pan en laat het vlees ca. 2,5 uur zachtjes sudderen tot het helemaal gaar is.
Haal het vlees uit de pan en rafel het vlees met twee vorken uit elkaar.
Meng in een kom het vlees met de fijngesneden ui en knoflook, ketumbar, djinten, laos, rietsuiker, citroensap en wat zout.
Verhit de olie in een pan en bak hierin het vleesmengsel ca. 5 minuten.
Voeg de santen, 1 deciliter water en de salamblaadjes toe.
Doe het vuur wat zachter en laat alles, zonder deksel op de pan, zachtjes koken tot bijna alle vocht is verdampt.
Haal wel de salamblaadjes er uit voor het opdienen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit daging abon sapi (gestoofd mild gekruid rundvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven