Allergie informatie: Spinazie/geitenkaas taartje met pancetta
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram (wilde) verse (biologische) spinazie
- 40/50 gram pancetta-spek, liefst met snijmachine in (dunne) plakjes gesneden
- 40/50 gram (jong)belegen fijngeraspte geitenkaas
- 0,5 teentje knoflook
- 1 eetlepel fijngesnipperde ui
- 4 plakjes hartige taartmix (Koopmans - diepvriesproduct)
- (of eigengemaakte korstdeeg)
- 1 hardgekookt, fijngehakt ei (voor de garnering)
- boter (circa 25 gram om te braden en om de muffinvorm in te vetten)
- zout
- peper
- (pikante) paprikapoeder
- garnering:
- peterselie
- bosui-ringetjes (of bieslook)
- nodig:
- een muffinvorm met 4 (of meer) muffin-uitsparingen of 4 losse kleine taartvormpjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Spinazie/geitenkaas taartje met pancetta
- Allergieen informatie