Spinazie/geitenkaas taartje met pancetta
- 400 gram (wilde) verse (biologische) spinazie
- 40/50 gram pancetta-spek, liefst met snijmachine in (dunne) plakjes gesneden
- 40/50 gram (jong)belegen fijngeraspte geitenkaas
- 0,5 teentje knoflook
- 1 eetlepel fijngesnipperde ui
- 4 plakjes hartige taartmix (Koopmans - diepvriesproduct)
- (of eigengemaakte korstdeeg)
- 1 hardgekookt, fijngehakt ei (voor de garnering)
- boter (circa 25 gram om te braden en om de muffinvorm in te vetten)
- zout
- peper
- (pikante) paprikapoeder
- garnering:
- peterselie
- bosui-ringetjes (of bieslook)
- nodig:
- een muffinvorm met 4 (of meer) muffin-uitsparingen of 4 losse kleine taartvormpjes
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.