Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Spinazie/geitenkaas taartje met pancetta

  • 400 gram (wilde) verse (biologische) spinazie
  • 40/50 gram pancetta-spek, liefst met snijmachine in (dunne) plakjes gesneden
  • 40/50 gram (jong)belegen fijngeraspte geitenkaas
  • 0,5 teentje knoflook
  • 1 eetlepel fijngesnipperde ui
  • 4 plakjes hartige taartmix (Koopmans - diepvriesproduct)
  • (of eigengemaakte korstdeeg)
  • 1 hardgekookt, fijngehakt ei (voor de garnering)
  • boter (circa 25 gram om te braden en om de muffinvorm in te vetten)
  • zout
  • peper
  • (pikante) paprikapoeder
  • garnering:
  • peterselie
  • bosui-ringetjes (of bieslook)
  • nodig:
  • een muffinvorm met 4 (of meer) muffin-uitsparingen of 4 losse kleine taartvormpjes


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven