Allergie informatie: Hongaarse Schorsenerensoufflé / Feketegyökér pudding
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram schorseneren
- 200 milliliter melk
- 0,25 koffielepel peper
- 3 eieren
- 4 eetlepels paneermeel
- 50 gram broodkruim
- 5 gram zout
- sap van een halve citroen
- 40 gram boter
- 0,5 koffielepel zachte paprika
Meer Recepten
- Hongaarse Speklappen
Met speklappen, paprikapoeder en ui uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - harwoon - Hongaarse cevapcici spiesen
Met lamsgehakt, rundergehakt en knoflook uit Joegoslavie
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Hongaarse groentesoep
Met hongaarse goulashsoep, mager spek en rode paprika uit Hongarije
4 porties - 25 minuten
Soepen - bettyvandijk - Pörkölt (Hongaarse stoofpot)
Met rundvlees, uien en witte paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 50 minuten
Stoofschotels - jaccor - Hongaarse zuurkool
Met hamlappen, zuurkool en paprika uit Hongarije
3 porties - 40 minuten
Stoofschotels - nienke66