Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse Schorsenerensoufflé / Feketegyökér pudding recept
Hongaarse Schorsenerensoufflé / Feketegyökér pudding recept

Hongaarse Schorsenerensoufflé / Feketegyökér pudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het broodkruim in lauwe melk weken en knijp uit. Scheid eigeel van het eiwit. Schil de schorseneren met een dunschiller en snijd ze in stukjes. Laat in water met zout en citroensap gaar koken. Laat afdruipen en wrijf ze samen met het in melk geweekte en uitgeknepen broodkruim door de zeef. Klop het eiwit stijf. Zout en peper toevoegen, het geheel goed vermengen met de boter, eierdooiers en het stijfgeklopte eiwit. In een beboterde en met paneermeel bestrooide vorm boven stoom of au bain-marie ongeveer een uur koken.

Allergenen Informatie

Voor dit hongaarse schorsenerensoufflé / feketegyökér pudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven