Allergie informatie: Pindasaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels arachideolie
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 ui, fijngesneden
- sambal oelek
- ketjap manis
- sap van 1 citroen
- gula djawa
- 1/5 blok santen
- ± 4 eetlepels pindakaas
- zout
- water
- (eventueel een pakje boemboe voor pindasaus)
Meer Recepten
- Groene kool met pindasaus
Met groene kool, pindasaus en ui uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Groentegerechten - beamantel - Gado gado
Met witte kool, tauge en pindasaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Groentegerechten - Liva - Spruitjes met pindasaus
Met spruitjes, uien, spek uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Groentegerechten - albertha - Petjel (groente gerecht kool)
Met witte kool, pindasaus en sperziebonen uit India
4 porties - 55 minuten
Hartige taarten - jaccor - Zurige pindasaus
Met pindas, belimbing wuluh en rode lomboks uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - jaccor
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Pindasaus
- Allergieen informatie