Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pindasaus recept
Pindasaus recept

Pindasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een (steel)pan en fruit hierin de fijngesnipperde ui en de knoflook. Voeg de pindakaas toe en breng op smaak met de sambal, ketjap, citroensap, gula djawa, santen en zout. Voeg water toe zodat het een mooie, dikke saus wordt. Goed roeren, zodat de santen en gula djawa oplost.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pindasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pindasaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Hoi wat lekker dit zeg; ik heb er heel erg van gesmuld. jammie
    Max gaf dit recept op 5 september 2014 5 uit 5 sterren
  • Dit is de goede pinda saus, want er zit santen in. Dan pas heeft het de echte smaak. Een beetje trassi erbij is nog lekkerder. Trassi is gefermenteerde garnalenpasta. Bedankt! Justine Swaving
    Justine Swaving gaf dit recept op 16 oktober 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven