Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zurige pindasaus recept
Zurige pindasaus recept

Zurige pindasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf of maal de ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Wrijf of maal de pinda's fijn tot een pasta en snijd de belimbing ragfijn of tot een papje.
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten.
Voeg dan 500 mililiter water en de belimbing toe en laat dit zachtjes stoven totdat de belimbing zacht is geworden.
Voeg dan de pinda's en het overige water toe en meng dit tot een gladde saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zurige pindasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven