Allergie informatie: Pudding met morellen in rode wijn saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram boter
- 3 eieren
- 100 gram suiker
- 8 gram vanillesuiker
- 250 gram bloem
- 125 gram gemalen noten
- 15 gram bakpoeder
- 1 kopje melk
- 2 eetlepels cacao
- 1 eetlepel rum
- 1 theelepel kaneel
- Voor de saus:
- 1 potje morellen zonder pit(circa 370 milliliter
- ⅛ liter rode wijn
- 1 kopje appelsap
- 1 eetlepel maïzena
- suiker
- puddingvorm met deksel
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Pudding met morellen in rode wijn saus
- Allergieen informatie