Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pudding met morellen in rode wijn saus

  • 100 gram boter
  • 3 eieren
  • 100 gram suiker
  • 8 gram vanillesuiker
  • 250 gram bloem
  • 125 gram gemalen noten
  • 15 gram bakpoeder
  • 1 kopje melk
  • 2 eetlepels cacao
  • 1 eetlepel rum
  • 1 theelepel kaneel
  • Voor de saus:
  • 1 potje morellen zonder pit(circa 370 milliliter
  • ⅛ liter rode wijn
  • 1 kopje appelsap
  • 1 eetlepel maïzena
  • suiker
  • puddingvorm met deksel


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven