Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pudding met morellen in rode wijn saus recept
Pudding met morellen in rode wijn saus recept

Pudding met morellen in rode wijn saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


De boter met de eieren tot schuim roeren. De suiker, de vanillesuiker, de bloem, gemengd met de gemalen noten, en de melk beetje bij beetje door het eiermengsel roeren. De helft van het deeg glad roeren met cacao, rum en kaneel. Een puddingvorm invetten en er afwisselend licht en donker deeg inscheppen. De vorm afsluiten en au-bain-marie in 70 minuten laten stollen, de vorm openen en 5 minuten laten staan. De pudding storten. Serveren met lauwe morellensaus.

Saus:
De morellen verhitten met de rode wijn en de appelsap. Binden met de in koude vloeistof opgeloste ma´zena. De saus eventjes opkoken, op smaak brengen met suiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pudding met morellen in rode wijn saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven