Allergie informatie: Rosbief met kruidnagels met gevuld appeltjes en knoflookpuree
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de rosbief:
- 1000 gram rosbief
- 500 milliliter runderbouillon
- 700 milliliter rode wijn
- 15 kruidnagels
- 1 eetlepel zwarte peper
- 1 eetlepel jeneverbessen
- 1 ui
- 50 gram boter
- Scheutje olijfolie
- voor de knoflookpuree:
- 2 bollen knoflook
- 2dl olijfolie
- 1 kilo kruimige aardappelen
- 150 milliliter volle melk
- 25 gram roomboter
- 1 ei
- voor gevuld appeltje:
- 2 grotere harde appels
- 80 gram cranberry’s
- 35 gram suiker
- 1 citroen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Kerriepoeder 2
Met chilipepers, koenjit en kruidnagels uit India
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk