Rosbief met kruidnagels met gevuld appeltjes en knoflookpuree
- voor de rosbief:
- 1000 gram rosbief
- 500 milliliter runderbouillon
- 700 milliliter rode wijn
- 15 kruidnagels
- 1 eetlepel zwarte peper
- 1 eetlepel jeneverbessen
- 1 ui
- 50 gram boter
- Scheutje olijfolie
- voor de knoflookpuree:
- 2 bollen knoflook
- 2dl olijfolie
- 1 kilo kruimige aardappelen
- 150 milliliter volle melk
- 25 gram roomboter
- 1 ei
- voor gevuld appeltje:
- 2 grotere harde appels
- 80 gram cranberry’s
- 35 gram suiker
- 1 citroen
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.