Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rosbief met kruidnagels met gevuld appeltjes en knoflookpuree

  • voor de rosbief:
  • 1000 gram rosbief
  • 500 milliliter runderbouillon
  • 700 milliliter rode wijn
  • 15 kruidnagels
  • 1 eetlepel zwarte peper
  • 1 eetlepel jeneverbessen
  • 1 ui
  • 50 gram boter
  • Scheutje olijfolie
  • voor de knoflookpuree:
  • 2 bollen knoflook
  • 2dl olijfolie
  • 1 kilo kruimige aardappelen
  • 150 milliliter volle melk
  • 25 gram roomboter
  • 1 ei
  • voor gevuld appeltje:
  • 2 grotere harde appels
  • 80 gram cranberry’s
  • 35 gram suiker
  • 1 citroen


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven