Allergie informatie: Lamsrack uit de oven met paprika, sjalotjes en asperges
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram lamsrack
- 2 theelepels dijonmosterd
- 1 theelepel tijm
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels versgemalen peper
- 2 theelepels paprikapoeder
- 0,5 theelepel kerriepoeder
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 deciliter bouillon
- 1 eetlepel boter
- 10 sjalotten
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 gele paprika
- 500 gram asperges
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lamsrack uit de oven met paprika, sjalotjes en asperges
- Allergieen informatie