Allergie informatie: Goa pork vindaloo
Terug naar het receptIngrediënten
- 15-20 hele rode pepers
- 1 theelepel komijnzaad
- 6 kruidnagels
- 5 centimeter kaneelstok
- 10 peperkorrels
- 0,25 steranijs
- 1 theelepel maanzaad
- 5 x 5 centimeter gember
- 6 teentjes knoflook
- 1 eetlepel tamarindepasta
- 4 theelepels (cider)azijn
- 0,5 kopje olie
- 3 uien (medium), fijngehakt
- 700 gram varkensvlees, in blokken
- zout
- 1 eetlepel suiker (naar smaak)
- 15 curry bladeren
Meer Recepten
- Vindaloo-pasta
Met tomatenpuree, venkelzaad en ketoembar uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Sambals - 34533 - Kip vindaloo
Met kipfilet, rode pepers en tomatenpuree uit Pakistan
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - 34533 - Pork badun (Varkenscurry)
Met varkenslappen, gember en ceylonees kerriepoeder uit India
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Pulled pork
Met schouderkarbonade, tomaten en burrito seasoning-mix uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - spikey1 - Vindaloo (Heet en zuur varkensvlees)
Met kvarkensvlees, knoflook en hete rode pepers uit India
6 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Goa pork vindaloo
- Allergieen informatie