Goa pork vindaloo
- 15-20 hele rode pepers
- 1 theelepel komijnzaad
- 6 kruidnagels
- 5 centimeter kaneelstok
- 10 peperkorrels
- 0,25 steranijs
- 1 theelepel maanzaad
- 5 x 5 centimeter gember
- 6 teentjes knoflook
- 1 eetlepel tamarindepasta
- 4 theelepels (cider)azijn
- 0,5 kopje olie
- 3 uien (medium), fijngehakt
- 700 gram varkensvlees, in blokken
- zout
- 1 eetlepel suiker (naar smaak)
- 15 curry bladeren
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Goa pork vindaloo
- Melding maken