Allergie informatie: Gegratineerde zigeunerschnitzel
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 paprika's (rood, geel en groen)
- 2 uien
- 8-10 eetlepels olijfolie
- zout
- peper
- 1 theelepel gedroogde majoraan
- 500 gram gezeefde tomaten
- 0,5 groentebouillonblokje
- 0,5 bosje peterselie
- een beetje paprikapoeder
- 1 ei
- 4 varkensschnitzels (circa 600 gram)
- 4 eetlepels ajvar
- 4-5 eetlepels bloem
- 75-100 gram paneermeel
- 50 gram belegen kaas (stuk)
Meer Recepten
- Gegratineerde zalm
Met zalm, kappertjes en limoen uit Aruba
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - sagaro - Gegratineerde worteltjes
Met worteltjes, olijfolie en feta uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - lucyvader - Gegratineerde tomaten met rode ui en tijm
Met trostomaten, rode uien en olijfolie uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Bijgerechten - lucyvader - Lasagna met zalm en prei
Met zalm, prei en wortels uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Ovenschotels - breemer - Gegratineerde varkensfilet met camembert
Met filetlapjes, camembert en baguette uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gegratineerde zigeunerschnitzel
- Allergieen informatie