Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde varkensfilet met camembert recept
Gegratineerde varkensfilet met camembert recept

Gegratineerde varkensfilet met camembert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de bosuitjes en snijd deze in grote stukken. Was de tomaten en snijd ze in schijfjes. Dep het vlees droog met keukenpapier. Bak de filets gedurende 3.5 minuten per kant in de hete olie. Breng op smaak met zout en peper en neem ze uit de pan. Bak de bosuitjes gedurende 1.5 minuten in het hete braadvet, wel regelmatig roeren. Snijd de halve baguette in 8 plakjes. Snijd de camembert ook in plakjes. Verdeel de baguetteplakjes over 4 ovenschaaltjes of 1 grote ovenschaal. Beleg de baguette met de filetlapjes, de tomaatjes, de bosuitjes en de camembert. Strooi er eventueel wat paprikapoeder overheen. Gratineer de filetlapjes 11 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Gas: stand 4

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde varkensfilet met camembert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven