Allergie informatie: Schelvis op een bedje van spitskool
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram schelvisfilet, gepocheerd of gebakken naar smaak
- 1 kleine spitskool
- Italiaanse kruiden: Tuscany Blend (Oil en Vinegar)
- viskruiden Silvo
- olijfolie en boter
- zout en peper uit de molen
- voor de saus:
- 1 eierdooier
- 1 blokje bouillon Maggi tuinkruiden
- 75 gram bloem
- 50 gram boter
- scheutje koffieroom
- 2 handenvol tuinkruiden vers naar smaak, bijv. bieslook, oregano, en peterselie.
- voor de garnering:
- 6 rode pruimen
- dieetsuiker
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Schelvis op een bedje van spitskool
- Allergieen informatie