Allergie informatie: Pepesan ikan
Terug naar het receptIngrediënten
- verse makreel
- peper
- zout
- citroensap
- ui (kwart ui per vis)
- knoflook
- sereh, vers
- salam (laurier)
- rode paprika
- sambal oelek
- plantaardige olie
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Abon ikan suwir (droog gekookte tonijn)
Met tonijn, tomaat en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Pepesan ikan
- Allergieen informatie