Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pepesan ikan recept
Pepesan ikan recept

Pepesan ikan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de makreel goed schoon onder koud stromend water en dep deze heel goed droog. Kruid de vis met peper en zout naar smaak en besprenkel hem met citroensap. Dit is om de "vissige" smaak er uit te krijgen. Frituur de makreel in olie bijna gaar. Laat de vis wat afkoelen. Snijd ondertussen de uien in dunne ringen en halveer deze nog een keer. Snijd de knoflook in kleine blokjes. Snijd de paprika in kleine blokjes Leg de vis op een stuk folie. Verdeel hier de uien, knoflook en een handje paprika over. Verdeel een flinke eetlepel sambal over de vis. Leg 1 laurierblad en een stuk verse sereh op de vis. Verpak de vis goed in de folie en leg deze nog 2 a 3 uur in de oven op ongeveer 180 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pepesan ikan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pepesan ikan heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Eerst de vis frituren en daarna nog 2 3 drie uur in de oven. Lijkt me wat lang en dat frituren lijkt me ook niet horen bij pepesan, maar ja ieder zijn eigen smaak.
    Paul Persijn gaf dit recept op 28 november 2015 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven