Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar Ikan  (makreel in zure saus) recept
Atjar Ikan  (makreel in zure saus) recept

Atjar Ikan (makreel in zure saus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Snijd de uien in dunne ringen en de tomaat in partjes.
Snijd de lomboks in dunne reepjes.
Snijd de vis in stukken en wrijf deze in met zout en het limoensap.
Verhit in een wok de olie en bak hierin de vis bruin en laat deze daarna uitlekken.
Giet zoveel olie af totdat er nog 3 eetl olie overblijft.
Bak in deze olie de boemboe voor 3 minuten en voeg de overige ingrediŽnten toe en laat dit 5 minuten zachtjes sudderen.
Dan de vis toevoegen en deze nog 3 minuten zachtjes mee laten sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar ikan (makreel in zure saus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven